USA #0

11:26 Unknown 6 Comments

Příští rok touto dobou už nejspíš budu za velkou louží...nebo se za ni alespoň chystat. Během tohoto roku tu přibude pár článku s nadpisem USA #číslo. Proč? 
http://instagram.com/samoshkaite
Po ukončení mého druhého ročníku na gymnáziu se chystám na jeden rok (10 měsíců) do USA. Co tam? Studium na klasické americké High school. Někteří z vás si možná klepou na čelo s tím, že americké high school jsou známy tím, že neposkytují zrovna nejlepší vzdělání a české střední jsou na tom poměrně lépe. A proto vám  chci napsat, proč tam vlastně jedu a jak jsem se k tomuto rozhodnutí dostala?!

Jednoho nedělního oběda (o víkendy je u nás pravidlem obědvat společně) se mě mamka zeptala, zda mám zájem se naučit dobře anglicky. Já jsem milovník cizích jazyků a tak jsem  překvapena touto otázkou jen kývla. Následoval návrh o tom, že až budu na střední (bylo to v devítce) mohla bych se na rok vydat do zahraničí. Byla jsem  jsem nadšena tímto návrhem a ihned jsem odstrčila talíř a šla googlovat na toto téma. Zjistila jsem hodně a ihned jsem se ponořila do blogů studentů v zahraničí a začala hledat agentury zahrnující tento program.
Být v hostitelské rodině o které se na každém blogu píše jako o té vaší druhé. Poznat novou kulturu....tradice, chování, vystupování. Zapojit se do běžného amerického života i s "filmovou" american high school. Možná i procestovat pár zajímavých míst, ochutnat nechutné mega hambáče.... A hlavně...zlepšit vaše dovednosti v anglickém jazyce. To vše mě neskutečně ohromilo a ohromuje už druhým rokem, kdy se topím ve videích na you tube, blogy jsou mým každodenním chlebem a sjíždění stránek agentur probíhá stále dokola. 
jtai oublié nyislikeFood
Nedávno jsem psala do dvou agentur a přístup obou byl velmi milý a rychlý. Stačí sjednat schůzku, rozhodnout se a napsat další článek ohledně věcí, které mě čekají do budoucna. Inu...bude tu toho během roku hodně.

Doufám, že .vás články alespoň trochu budou zajímat a možná některé z vás inspiruji ke stejnému rozhodnutí. Nebo už tu někdo takový je? :O ;)

Jen lehce přípravnej článek, tak se nezlobte, že stojí asi za prd :P

Buďme chaotičtí, buďme glamour!
-Eva

Příští rok touto dobou už nejspíš budu za velkou louží...nebo se za ni alespoň chystat. Během tohoto roku tu přibude pár článku s nadpisem ...

6 komentářů:

  1. Wow! Tak to máš můj obdiv, držím palce, aby ti to všechno vyšlo :)

    OdpovědětVymazat
  2. :D také bych se ráda podívala do USA, i studovat tam:) už jen kvůli zlepšení aj:)
    Verranda

    OdpovědětVymazat
  3. V Americe jsem žila 5 měsíců a strašně jsem si to užila. Bude se ti tam hrozně líbit. :)

    STYLE WITHOUT LIMITS

    OdpovědětVymazat
  4. Je to super, určitě jeď :) já měla jet na celou UNI, ale nakonec jdu na právnickou... tak snad vyjedu alespoň na rok :)
    u mě na blogu probíhá giveaway - www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Bom dia!
    Gostei muito de conhecer o seu blog e da dica também.
    Eu estou achando que ele é muito estiloso, tem uma visualização muito bonita e é cheio de informação útil.
    Dé uma passadinha no meu blog, você vai adora ele tanto quanto eu adorei o seu.
    Se gostar, me siga. Mas se você não gosta.......
    ME SIGA mesmo assim!!! rsrsrs
    Beijos!!

    http://viciadasemlivros911.blogspot.com.br

    OdpovědětVymazat

Děkuji ti za komentář! <3