36 pravidelných čtenářů, 4791 zobrazení, 50 článků....KONEC

12:34 Unknown 11 Comments

Zdravím chaoticky půvabné bytůstky,
dnes v poslední den všelijakého listopadu píšu svůj poslední článek s chaotickým půvabem v kořenech. Je to pro mě velmi těžké, oči zakalené slzami, rty napuchlé a "srdíčko" blogu rozbolavělé. Co si budu nalhávat, bude mi to tu chybět....od názvu po články, od článků po čtenáře. 
tattoo, boy, and good bye image

Myslela jsem si, že tento blog bude opravdu konečný a nic se nemůže zkazit. Inspirace nedojde a vše bude v pořádku. Opět jsem se mýlila. Mou chybou. Opět jsem porušila vlastní pravidla zachování anonymity, která se opět ukázala jednou z nejdůležitějších součástí mého života. Chaotic and Glamour se rozprostřelo mezi přátelé i neutrály. Ztratilo svůj význam a omezilo mě v obsahu článků, což jsem si bohužel uvědomila až během minulého týdne. 
girl, pale, and art image
Proto jsem se dnes rozhodla vše ukončit a možná začít na novo někde jinde. Neřeknu jméno, neřeknu kdy a ani neřeknu, zda bude pod mým jménem či svůj svět zakryji do nejhlubší anonymity. Už jednou jsem se zapřísáhla, že své chyby nebudu opakovat. V mém virtuálním životě se to nepodařilo...v tom venku se to však snad daří. Věřím v to. A proto je na čase začít i s virtuálním zlepšením...
Věřím, že mě všichni pochopíte. K mnohým z vás jsem si vybudovala moc hezký vztah a budete mi chybět. Jediné co mohu udělat je, popřát mnoho štěstí. Neudělejte stejnou chybu a dejte do toho všechno. Mám vás moc ráda.

Tak tedy...s těžkým srdcem naposledy:
Buďme chaotičtí, buďme glamour!
-Eva

Zdravím chaoticky půvabné bytůstky, dnes v poslední den všelijakého listopadu píšu svůj poslední článek s chaotickým půvabem v kořenech. ...

11 komentářů:

  1. Mrzí ma, že musíš na tomto blogu skončiť, ale teším sa na ten nový. Viem, že je ti to ľúto, mne tiež, no možno si ten nový obľúbiš ešte viac. V každom prípade máš moju podporu. Mám ťa moc rada :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ne, prosím nekonči! Tvoje články jsou tak krásné a tak skvěle se čtou a teď se budu bát, že tě už pod jiným názvem nenajdu :( Tak hlavně aby jsi byla šťastná! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu škoda :) kdyby sis přecijen založila nový blog, napiš mi třeba zprávu na email nebo fb, odkazy mám na blogu :) budu ráda, když ho budu moc nadále sledovat a nebudu nikomu vykládat, že jsi to ty :D :))

    OdpovědětVymazat
  4. To je mi opravdu líto že končíš...Snad tě brzo objevím na novém blogu, protože tvé články jsou vždy super :)
    Hodně štěstí!
    - Evii<3

    OdpovědětVymazat
  5. Věřím, že důvod proč končíš, je vážný. Protože kdyby to bylo kvůli kravině, neodešla by jsi. Tedy aspoň já bych to nedokázala, opustit tento svět. I když ne pokaždé je super nálada a extra inspirace, i tak pokaždé když vidím něco co mi dělá radost nebo naopak něco, co mi radost kazí, pořád myslím na to jak o tom napíšu a už si v hlavě dávám dohromady nápady. Každopádně věřím, že si tě zase najdeme na jiném blogu a věřím, že vyhledáš i ty nás, lidi, co tě mají rádi a rádi čtou tvoje články. Přeju hodně štěstí.:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Opravdu škoda, že končíš! :) Doufám, že si založíš jiný blog a nějak mi vnukneš do hlavy, že to seš ty, protože jsi vážně skvělá blogerka se skvělýma názorama (s kterýma jsem někdy nesouhlasila :D) a článkama! :)
    Tak nakonec, hodně štěstí! :)
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  7. Je to opravdu škoda, tvoje články měly něco do sebe a bavily mě! Ale tak snad tě bude bavit i tvůj nový blog a já doufám, že ho dokážu najít :) -L

    OdpovědětVymazat
  8. :(( Jej, tak to mě moc mrzí, měla jsem tvůj blog strašně moc ráda! ♥ ..kdyby jsi chtěla, tak mi určitě dej vědět, na jakém blogu tě můžu najít, chci být dál chaotická a glamour ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Achjo a zrovna jsem sem zavítala po dlouhý době!!! Tvůj blog bude chybět <3
    A já se zrovna rozhodla svůj blog sdílet i mezi lidi ve škole a mezi kamarády :D

    OdpovědětVymazat
  10. Och, to mi je vážne ľúto. Tvoj blog som mala vážne rada, tešila som sa na nové články. Teraz som sa prišla pozrieť, či si niečo nové nepridala a vidím toto :/. Ale chápem to, keby sa to stalo mne, asi by som urobila to isté. Tak ja dúfam, že s blogovaním nekončíš, pretože by to bola škoda. Ak by si sa rozhodla pokračovať v písaní, tak dúfam, že ťa nejakou "náhodou" nájdem :). Tvoje články mi budú chýbať. Veľa šťastia v živote prajem :) .

    OdpovědětVymazat
  11. Dlouho jsem tu nebyla a toto mě opravdu dostalo a zamrzelo :(. Tvé články mi budou moc chybět. Doufám ale, že i tak se Ti bude dařit a třeba někdy zase začneš někde jinde! :) A já budu jen doufat, že Tě opět najdu :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji ti za komentář! <3