Mé sladké bisexuálky #Evžena č.1

1:18 Unknown 9 Comments

Zdravím chaotické Glamourky,
dnešní článek bude naprosto z jiného soudku. Doufám, že se nad celým příběhem pousmějete, jelikož já už se nad tím pousmívám pěkně dlouhou dobu a převážně ze zoufalství.

Můj článek nese název Mé sladké bisexuálky #Evžena č.X. (jménem Evženy jsem se inspirovala zde)
A proč jsem svůj článek pojmenovala takto? ....


Todo esta bien :)Už od mého dětství jsem se bavila s velmi zvláštní holčičkou, u které jsem tolerovala všechny změny (a že jich bylo), kterými si během našeho společného dospívání prošla. Nejdříve to byla dlouhovlasá ohebná holčička z tanečků s kterou jsme tvořily nejrůznější Barbie příběhy. Poté se ostříhala na krátko, změnila styl oblékání a půlku hlavy si vyholila...ale pořád to bylo v pohodě a od našeho kamarádství mě to rozhodně neodradilo. Horší spád to začalo mít, když přišli kluci, cigarety, sex a propichování uší. Ale pořád se to dalo....dokud nepřišel osudný chlapík s vhodným pinďourem (ups) na delší dobu a hromadou trávy k tomu. Byly chvíle, kdy jsme se přestaly bavit, ano byly. Ale přeci jen střípky z našeho dětství zůstaly a nakonec jsme se znovu sešly. 

Jedno odpoledne jsem si musela uklízet pokoj a ona stála za tím, že půjde se mnou k nám. Proč ne? Jsme přeci kamarádky a třeba jí vymluvím toho vyhulenýho idiota (hádejte jak vymluvíte vyhulenýho idiota vyhulený idiotce!). 
Celou dobu jsem něco povídala a z Evženy strany bylo naprosté ticho. Což přerušila jedna poúsměvná věta:
Víš, už od malička se mi líbí jedna holka. 

Nedbala jsem vážnosti téhle věty a s humorným tonem jsem jí jen řekla, že jsem to určitě já.

Jo, jseš.

Dobře, už jsem byla vážná a nejistě se na ní otočila z pozice, z které měla krásnej výhled na mé pozadí....nechutný. Myslela to naprosto vážně. Brala bych to, všechno bych to brala. Toleruju homosexuály i bisexuály....dokud vám neřeknou něco, kdy se začnete cítít jako věc, otrok....něčí vlastnictví?

Víš my jsme s panem vyhulencem přemýšleli, že bychom se zeptali pana XXX (#debil) jestli bys s náma nemohla jít do trojky, že mu za to zaplatíme. 

//
Panebože vážně? Chceš abych šla do trojky? Já jeptiška? Tvoje kamarádka a ještě se nezeptáš mě, ale nějakýho debila, kterej mě má jako vlastnit nebo co? Snažila jsem se být v klidu a její "nabídku" slušně odmítnout....ale to co následovala po jejím odchodu si nepřejte vidět. 

Ztratila jsem dlouholetou kamarádku kvůli sexu a drogám. (už se delší dobu nevídáme, i když ona si myslí, jak je to všechno v pohodě...)
Po tomto incidentu jsem se s ní sice stále kamarádila, protože jsem naše kamarádství nedokázala jen tak ukončit. Tolik let, tolik zážitků...ale nakonec jsem si stejně uvědomila její ztracenost. Nic se nevrátí a to jsem se jí snažila pomoct tolika způsoby....i psycholog byl jako téma.
Doufám, že se článek alespoň trochu líbil....tímto však moje bisexuální zkušenosti nekončí, takže doufám, že budete mít zájem i o pokračování, které bude o dost veselejší ;)

Buďme chaotické, buďme glamour a sláva bisexuálům!
-Eva

Zdravím chaotické Glamourky, dnešní článek bude naprosto z jiného soudku. Doufám, že se nad celým příběhem pousmějete, jelikož já už se n...

9 komentářů:

  1. Haha, tohle mi říct kámoška, tak fakt netuším, jak bych reagovala :D
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Popravdě ten článek by asi vyžadoval trochu víc vysvětlení nezasvěceným a trochu méně chaosu :D Ale jinak to asi není nic příjemnéno, do kamarádství by se sex motat neměl a je jedno, mezi jakým pohlavím. Mezi kamarády prostě nepatří :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popravde jde o to, ze cely pribeh je velmi chaoticky a nechci aby se z toho stalo neco usporadaneho a pro internetovy svet moc osobniho. Presne co jsi napsala byl ucel clanku. Dat ctenare do obrazu, ale moc neprozradit. Preci jen je to dist soukroma zalezitost a nerada na to vzpominam...je to proste chaos. :)

      Vymazat
  3. Tak to je vážně úsměvné, nevím jak bych zareagovala:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Kdyby mi tohle řekla moje kamarádka tak vůbec nevím jak bych na to reagovala :D
    http://clarathing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. OMG, tak to bych se ale hodně hodně vyděsila o.O Díkybohu se mi nic takovýho ještě nestalo, a to jsem doživotní kašpárek osudu. Možná proto, že tohle už by mi možná ani nebylo k smíchu o.O Ta holka to nemůže mít v hlavě v pořádku, když ti ještě dala takovou nabídku o.O OMG...
    Jsem zvědavá na další článek!

    OdpovědětVymazat
  6. No tak to ti nezávidím, nevím jak bych reagovala, no nebo možná tuším :D je smutné ztratit kamarády, zvlášť se kterými se člověk zná tak dlouho (také jsem to zažila), ale někdy se ty cesty natolik rozdělí že je lepší nechat to být a nechat si jen hezké vzpomínky

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  7. Páni.. více takových článků :) upřímně řečeno nevím co bych v takové situaci udělala. Myslím, že on to člověk neví, dokud se v ní neocitne. A taky ani netuší, jak snadno se do takové situace může dostat :) za mě palec nahoru :) vede to k zamyšlení :) Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat

Děkuji ti za komentář! <3