HOW TO WEAR DARK LIPSTICK?

4:43 Unknown 12 Comments

Od pátku jsem nemocná a jediný na co mám opravdu chuť je blog. Za dnešek bych byla schopná napsat min. 5 článků, ale kdo by to četl... Jsem opravdu ráda,že mě prozatím nestáhlo blogerské okno, kdy nevíte co psát. Já mám články na budoucích 14 dní a stále mě napadají nové a nové. 
Dnes jsem si uvědomila, že tento blog měl být i o modě a kosmetice, což tu značně zanedbávám. Takže hledám inspirace všude možně, jen abych splnila účel a svoji vášeň. A co je pro mě dnešní vášní? 


Tmavé rty....elegantní, půvabné, okouzlující a tajemné. Pokud! Jsou v rovnováze s outfitem. Není vždy snadné trefit se do správné rovnováhy a ani já v tom mnohdy nejsem dobrá. 
Tmavé rty chtějí opravdu kuráž, aby jste je mohli se sebevědomím nosit. Já tuhle odvahu ukázala v deváté třídě, kdy jsem jako první ve třídě přišla vůbec s rtěnkou a nebyla bych to já, aby nebyla rovnou rudá. Reakce byly všelijaké, ale koho to zajímá...v tomhle ohledu na sebe dopustit nedám a to nejsem sebevědomý člověk. Důležité je, abyste se cítili s tmavou rtěnkou dobře. Pokud se necítíte pohodlně, nemá smysl ji nosit, protože by nevypadala dobře, i kdyby byl outfit v pořádku. 
Podle mě je to o tréninku....pokud si nejste jisté, začněte ji nosit v neznámém davu. Vezměte si ji na nákupy, do kina...oběd s kamarádkou, která to vezme. Postupně si zvyknete a začnete se cítit dobře i v menších skupinách jako je škola či kancelář. Můžeme se tedy vrhnout na outfit? 

1. All in black
Nemluvím tu o gotice! Ale o jednoduchém černém outfitu, ke kterému se tmavé rty hodí vždycky. Černá je opravdu okouzlující.
"all in black" by chaoticandglamour on Polyvore featuring Alice + Olivia, Daniel Wellington, Zara, Wood Wood and NARS Cosmetics:
2. Black and white
Je to vlastně to samé jako All in black...jen přidáte neodtrhnutelné dvojče..překrásnou bílou. 
"black and white" by chaoticandglamour on Polyvore featuring Myne, H&M, J Brand, Marc by Marc Jacobs, Isadora and NIKE:
3. Burgundy, dark blue and khaki 

Podzimní barvy, které jdou naprosto perfektně k tmavým rtěnkám a za tím si stojím. Samotná burgundy na rtech vypadá famózně! 
"fall full of burgundy" by chaoticandglamour on Polyvore featuring Melissa Joy Manning, M&Co, Hourglass Cosmetics, tarte, NLY Trend and NARS Cosmetics:
4. Old pink beauty
Taky zbožňujete světle růžovou. starorůžovou a prostě vkusnou růžovou? (pryč s neonovými tílky...ups!) -tento outfit je velmi neobvyklý a jsem si jistá, že nikdy se nebude líbit každému, ale chtěla jsem zkusit něco opravdu extravagantního.
"old pink" by chaoticandglamour on Polyvore featuring Ãté Swim, Gianvito Rossi, NARS Cosmetics, Temptu and Topshop:
4. Super Denim
Pokud máte rádi více odstínů džínoviny do sebe, nejlépe to obohatíte rtěnkou. Rozhodně celý look podtrhne. Mně osobně se k džínovině líbí cihlová rtěnka. Ale jen můj názor, jde k tomu jakákoliv.
"denim" by chaoticandglamour on Polyvore featuring Tommy Hilfiger, maurices, Moreau, Casetify, Bare Escentuals and OPI:
5. Little bit of neon
Pokud jste por barevnější kousky, nesmutněte. Výrazné rtěnky se dají kombinovat opravdu pokaždé! 
"Untitled #6" by chaoticandglamour on Polyvore featuring Alexander McQueen, Steffen Schraut, Roni Kantor, Laura Geller, Yves Saint Laurent, Nly Shoes, Michael Kors and OPI:

Výrazné rtěnky jdou nosit opravdu všelijak a rozhodně není jen 5 způsobů, které jsem vám ukázala já. Fantasii se meze nekladou, takže vstříc tmavým/výrazným rtům! 

Buďme chaotické, buďme glamour! 
-Eva

Od pátku jsem nemocná a jediný na co mám opravdu chuť je blog. Za dnešek bych byla schopná napsat min. 5 článků, ale kdo by to četl... Jsem...

12 komentářů:

  1. Jeee, ten třetí outfit je dokonalej! <3 Mně se obecně tmavý rtěnky hrozně líbí, ale ještě jsem si žádnou nepořídila. Ale na podzim jsou úplně ideální, takže to chci brzo napravit :) Asi hned ne úplně extra tmavě vínovou, ale nějakou tak laděnou. Máš pravdu, že si na to člověk musí zvyknout. Já se hlavně pořád děsím toho, že ji budu mít na zubech :/ :D

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné kombinace Evule! Mně bohužel tmavé rtěnky moc nesluší, i když jich mám pěknou hromadu :D bohužel mé malé rty nejsou pro rtěnky stavěné, takže mi jen leží v šuplíku :(

    http://wearefaabulous.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tyhle outfity jsou úžasný! To se ti teda moc povedlo. Tmavé rtěnky, berry odstíny, úplně zbožňuju:))))♥

    SWEETCITRUSLEMONADE

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasné kombinace, jak outfitů, tak ve spojení s výraznou rtěnkou :) Já na tmavé rtěnky bohužel nemám koule, ale strašně se mi to líbí :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý outfity a výrazné rtěnky jsou super! :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi líbí vytvořené outfity! Výrazné rtěnky taktéž miluji, ale spíše holduji těm červeným, než tmavým. V drogerii jsem si takovou zkoušela a vůbec mi neslušela :(
    Mimochodem máš hezký blog, rozhodně jsem ho nenavštívila naposledy!! Byla bych moc ráda, kdybys i ty navštívila můj blog, případně se stala mojí čtenářkou, samozřejmě pokud se rozhodneš můj blog číst:)
    Měj se hezky..:)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekné outfity :) Ja som zvyčajne pri výrazných rúžoch za all in black, aby si to určite každý všimol :D Ale ten outfit so staroružovou musí vyzerať dokonalo :)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé nápady! :) Tmavé rtěnky k podzimu prostě patří :).
    Snad už je ti lépe :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. já miluju třeba vínovou rtěnku s vínovým svetrem, to je pro mě prostě podzim :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Strašně se mi líbí, když holky nosí tmavé rtěnky! :3 Jsou úžasné, je tolik barev, hodí se k téměř všemu.. Ale nikdy nebudu tak odvážná abych ji nosila, a řekla bych, že mi ani nebude slušet :D ale každopádně obdiv všem holkám, které ji nosí :)
    Měj se v lásce,
    Janet (http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    Ps.: úžasný článek! :3 Miluju tvé články ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné barvy rtěnek, teď na podzim úplná paráda :) A outfity teda taky nejsou k zahození, hezký

    OdpovědětVymazat

Děkuji ti za komentář! <3