BACK TO SCHOOL

10:41 Unknown 13 Comments

Nedala jsem si říct a jeden opravdový Back to school článek prostě napsat musím! Teď mám neskutečně mnoho konceptů s různými tématy na která se chci co nejdříve vrhnout. Taky znáte ten pocit, kdy máte až moc nápadů a nevíte kam se dříve vrhnout a pak období okno?
school | Tumblr
Téměř všichni jsme si už opět nastartovali školní rutinu (já už domu nosím známky....gympl -.-) A proto tu mám pár věciček, které by tu nudu mohly trochu zpestřit a celkově tenhle rok, který bude příšerný,  oživit.

Snídaně/svačinky

Jídlo je prostě nezbytnost pro školní dny. Snídaně je, jak už všichni doufám víme, nezbytnost každého dne...ovlivní to opravdu hodně, věřte mi. Svačina během dne totéž...i když s plným žaludkem jsme trochu línější, něco k jídlu bychom měli mít. 
1♥ Bílý jogurt + ...
Je nespočetně variant, co si do bílého jogurtu přidat a většinou je to opravdu pochoutka, jak pro snídani, tak svačinu.
Moje tipy: med, jakékoliv oříšky, ovoce(čerstvé i sušené), cereálie, rozinky
2♥Banánové lívanečky
2 vajíčka+banán....rozšmelcovat/rozmačkat dohromady, hodit na pánev a hotovo. Lahodné, jednoduché :) Pokud si rádi přispíte, udělejte si je večer před školou.
3♥Vajíčka
Já jsem fanda vajíček na jakýkoliv způsob. 
Můj typ: vajíčka, lžíce mléka, lžíce mouky, sůl, pepř, olivy, rajčata (vlastně jakákoliv zelenina)
Vajíčka s mlékem a moukou rozšleháte dohromady a naliete na pánev vystříkanou olivovým olejem. Osolit opepřit a 10-15 min připravovat na mírném ohni. Mezitím nakrájejte olivy, rajčata..co chcete a po 6 min přidejte do omelety,dokud nevznikne vajíčková palačinka. Nezaručuji čas....je to na vás, musíte si to prostě hlídat :))
4♥Salát
Ovocný i zeleninový
energy for Breakfast  . Cherry Avocado Salad - Swanky Recipes

OOTD

Monday
Fall outfit: black-white striped dress, khaki jacket, Zara plaid scarf, cognac booties, cognac bag:

Tuesday
jeans ,booties ,tank top paired with an oversized sweater:

Wednesday
Cozy but Cool - grey cardi, printed skirt, wine colored top:

Thursday
Denim jackets are an essential:

Friday
Style casual brown combat boots, white tee t tshirt military green olive jacket girl hat ball cap long brown hair skinny skinnies jeans fall spring comfy:

Saturday
Rachel’s pyjama game was strong | 20 Things Rachel Wore In "Friends" That You'd Definitely Wear Now:
Jojo...nejlepší homeless day! <3

Hairstyle

Myslím, že každá z nás má někdy tvořivou náladu a najde si ráno čas navíc. A nebo naopak bad hair day? Tady máte pár typů, jak si v obou případech poradit :)

Dlouhé
Upside-Down Half Bun Braid in Braid
Connect the Braids The Messiest of Messy Low Buns
O něco kratší...
How to style a low bun You know those days when youre having a good hair day and it makes your day extra awesome? Yeah,...:
Where to get the best hair cut of your life:  How to Style Short Hair While You're Growing it Out | Her Campus:

DIY

Já osobně začala nenávidět nudné sešity, tužky, deníky....prostě nuda. Proto vypadá docela vtipně moje místo a mého souseda (kluk), vždycky tam má odrbanej penál a univerzální sešit....Já cute penál, deník, cvičící blog a na sešitech se pracuje :P
Tady je pár tipů do školy i na doma :)
How To Make A Notebook Using Project Life Cards:  DIY Painted Back-to-School Pencils ~ Fun personalized gift for your kids going back to school:
Tips & Tricks To Make Life Easier! Easy post it note school planning system.....I think this would be a great system of organization for those that can't seem to focus:  DIY glitter pencils for back to school. Plan to add this as finishing touch to pencils wrapped in pages from favorite book titles. Tween library craft. Back to school craft.:

Jaký z uvedených outfitů se k vám nejvíce hodí? Máte dlouhé nebo krátké vlasy? Vyzdobili jste si nějaké školní pomůcky? Vaše oblíbená snídaně/svačinka? 

Všechny obrázky jsou z we♥it nebo pinterestu.

Minulý článek: HAUL #3

Buďme chaotičtí, bu´dme glamour! 
-Eva

Nedala jsem si říct a jeden opravdový Back to school článek prostě napsat musím! Teď mám neskutečně mnoho konceptů s různými tématy na kte...

13 komentářů:

  1. Jůů, tyhle články tak moc miluju, jsou tolik inspirativní ♥ a snídani bych si všechny dala nejradši teď hned :úú

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké nápady, hlavně na svačinky a ty účesy se mi taky moc líbí :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně jako Domča tyhle články miluju! <3 Já nejraději snídám musli s mlékem a vlasy nosím většinou rozpuštěné, na účesy nemám čas :D :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý článek! Až se mi trošku zastesklo, že taková ta typická školní léta mám za sebou.. dobře, teď trošku kecám - gympl mi vážně nechybí :D ..za celý čtyři roky jsem snad ani jednou nesnídala, ke svačině brala chleba s máslem, nosila jsem krátké vlasy (jeden rok jsem dokonce měla jednu celou půlku hlavy ostříhanou skoro dohola), takže na nějaké extra účesy to moc nebylo, diy jsem vždycky v létě obdivovala a pak se na ně vykašlala.. akorát jsem vždycky řešila outfity - samozejmě pohodlý nade vše.. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Banánové lievance milujem! Super tipy na účesy aj outfity! :)
    Simimaus

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkný článek :) ale mě už se to vlastně netýká, protože konečně nejsem student :D :)
    Lovies 47
    Zvu tě na GIVEAWAY o knihu, náhrdelník a pleťovou masku

    OdpovědětVymazat
  7. Suprový článek! Vždycky mi strašně štvou moje vlasy, mám je hodně kudrnaté a všechny účesy jsou boj. Hlavně když si je rozčešu po umytí, to jsou krepaté a jediný účes, který můžu nosit jsou drdoly - takže je badhiar day v mém denním pořádku :D Fakt bezva článek :)
    www.lucastirska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ja nosím asi outfit štvrtok/piatok(/sobota :D) A bože, ako rada by som povedala, že sa s mojimi dlhými vlasmi vyhrám, ale skôr mám každý deň bad hair day :D Ale raz budem mať snáď osobnú vizážistku, tak si nebudem dopredu ničiť vlasy :D Na desiatu jem- čo chladnička dala a som rada keď mám jedno pero a obal s ešte neodtrhnutou prednou strednou. Ešte, že sa starám o outfity, inak by som vyzerala ako úplna lama :D

    OdpovědětVymazat
  9. Super nápady :) Banánové lívanečky miluju (a teď jsem dostala hlad...), sešity mám celkem vyzdobený, nejvíc se mi povedl diář :) Díky za badhairday tipy, už mě nebaví nosit stejný účes každý den :D A co se na mě hodí za outfit? Rozhodně ten poslední :)
    Young, Wild and Free

    OdpovědětVymazat
  10. Rachel je jasná :D jinak já miluju snídat omeletu :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ty outfity jsou všechny super, a ten sobotní no comment. :D Moje snídaně jsou ty nejjednodušší, jaké mohou být, protože si ráda přispím a nestíhám. Většinou se cestou do školy zatavím v pekárně. Je to hrozné, ale nedá se nic dělat.. :D
    KattyLife

    OdpovědětVymazat

Děkuji ti za komentář! <3