Weak Moment

11:20 Unknown 9 Comments

Weak moment - Slabá chvilka...čas v našich životech, kdy se cítíme slabě, prázdně, opuštěně, zle (kolik příslovců bych k tomuhle spojení našla?!). Každý si někdy proděláme svůj weak moment a pro každého to vyjadřuje něco jiného a týká se to též rozdílných věcí než u druhých.

Já jsem si dnes tuto chvilku prodělala...nebo spíš stále prodělávám. Od rána se utápím v zoufalství a slzách. Tak moc se dokážu nenávidět, víc než cokoliv na tomhle světě. Jak zlá dokážu být k ostatním. Jak arogantní a sobecká k lidem, které miluji. Jak líná a bez cíle ještě můžu být a jen slabě existovat, ale nežít? Tuhle otázku si kladu celý den. A kvůli čemu je to tentokrát? Z čeho vznikla deprese a deep myšlenky o smyslu snad všeho? 
Moje známky za prvák? -Ne (Trochu)
Vztahy s přáteli? -Ne (Trochu)
Je v tom snad rodina? -Ne (Trochu)
Postava a způsob, kterým existuji? -Heureka pro mou maličkost!

(Nikdy jsem sem nechtěla dát takhle svoje fotky, ale myslím, že teď už mě to vážně namotivuje a posune dál.)


quotesJe neskutečný, kolik bolesti jsem si kvůli tomu prodělala, ale stejně  s tím nakonec nic neudělala. V tomhle vedru se nedá chodit jinak, než v plavkách a ukazovat postavu světu, ukazovat ji zrcadlu a tím sobě. Přijdu si tak strašně nechutná a odpudivá, že sama nechápu, jak se sebou můžu žít. Kolem sebe vidím jen perfektní lidi. Po internetu krásně vypracované postavy a motivační citáty u nich. Sakra...proč to nikdy nevydržím a nedotáhnu tenhle obrovský sen ke konci, jen trošku se přiblížit. Získat fitness tělo, přeformovat moji oplácanou maličkost. Ale né, já jsem tak líná, že se nedokopu ani sejít do kuchyně napít.
  
MOTIVATED
Nikdy jsem na sebe nebyla naštvaná tolik co dneska. A dost! Každý, kdo si prochází tím samým jako já si musí nějak přijít na svoje DOST! STOP! KONEC! Jsem si teď na 100% jistá, že já jsem ho právě definitivně našla. A moje zítra se stalo dneškem.

Healthy  Not a one time thing, a lifestyle you will never regret.  More motivation: http://www.gymaholic.coZačínám lehce hlídat jídlo a pravidelně se pohybovat, další článek bude motivační. Ta je na tom všem nejdůležitější ;) Je tu nějaký fitness parťák?


Buďme chaotičtí,buďme glamour!
-Evka

Minulý článek: Táborový zážitek


Weak moment - Slabá chvilka...čas v našich životech, kdy se cítíme slabě, prázdně, opuštěně, zle (kolik příslovců bych k tomuhle spojení naš...

9 komentářů:

  1. Držím palce,ty to zvládneš!tím jsem si procházela taky..ale zvládla jsem to a snažím se furt udržovat fitness život :)
    denissebeauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi krásná! Stačí maličko a budeš mít stejně krásnou postavu jako ti lidé z motivačních obrázků. :) Já jsem se dokopala udělat dvě 30denní výzvy a tak strašně mi to pomohlo. Před sebe na nástěnku jsem si dala fotku hezkého zadku (můj cíl) a koukám na to, když se mi fakt nic nechce. :D Po dokončení druhé výzvy jsem sice znovu lenoch, ale se chystám začít v nejbližší době další. To dáme! :)

    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Evy držim ti palce,někdy zase musíme jít spolu běhat :) :*

    www.sabihomolacova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. If it's you on the top photos, you look great!

    http://industrialbarbie.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Fitness parťák? Koukni ke mně, třeba tě to trochu inspiruje :) nebo na tenhle článek http://deelays.blogspot.cz/2015/07/o-12-mene-o-6-vice.html :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vždyť máš úplně skvělou postavu, nevím, co blázníš, občas mám takovou chvilku taky, kdy prostě si řeknu, stop, začni cvičit, začni hubnout, jeden čas jsem na tom byla fakt špatně, vážila jsem strašně moc (né že bych teď nevážila) a prostě jsem si řekla, že třeba začnu aspoň běhat, nebo cvičit, řekla jsem si to milionkrát a milionkrát jsem s tim sekla, nevím proč, přitom mám dost dobrou motivaci. Měla jsem období, kdy jsem jedla jenom smažené jídlo, dokázala jsem spořádat celé brambůrky na posezení, vůbec jsem nejedla zeleninu, nic. Poslední dobou se to celkem změnilo, přestala jsem jíst hranolky, brambůrky atd (neříkám, že si jednou za čas nedám, ale už to není každý den). Dokonce jsem se naučila jíst zeleninu přes můj odpor k ní. Vážně jsem se snažila i cvičit u toho, jenže pak jsem s tím zase sekla, vždycky se nafotím i před zrcadlem, koukám na sebe, jak je to nechutný, pak jdu cvičit, vydržím to pár týdnů a zase s tím seknu, ale takhle už mě to nebaví! Včera jsem šla poprvé do posilovny, poprvé, co jsem zaplatila za to, abych mohla cvičit a najednou to bylo úplně jiný než cvičit doma! Naprosto mě to nadchlo a nejradši bych tam šla i teď, takže teď čekám, až si našetřím na permanentku a chtěla bych to zkusit takhle. Snad už to tentokrát nevzdám (snad).
    Držím ti palce, promiň za rozepsání :D
    ladycaterpillar


    OdpovědětVymazat
  7. Já zase četla Paper towns a Looking for Alaska :) Obě byly pěkné a hodně zajímavé :3 Tak jestli se ti líbily Kateřiny, tak jsem teď na to mnohem víc zvědavá! :D :)
    Měj se v lásce
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Slabé chvilky jsou peklo, o tom vím své. Jsem za ně ale rád, jelikož (stejně jako teď tebe) mě to vždy nakopne a řekne: "Zvedni se, začni a zvládneš to... Hej! Vstávačka, konec ležení!"

    Co se motivace týče, spíše než videa (mi) pomáhá se zamyslet se, čeho chci dosáhnout, jak toho dosáhnu a sepsat si to... A poté vystavit někde na očích (naproti dveřím, na dveřích či naproti stolku tak, aby na to bylo vidět vždy, když jsem u NB... Mimochodem, nejlepší místo je prý na záchodových dveřích zevnitř =D)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ti za komentář! <3