Tábor a prapodivný zážitek z něj...

3:57 Unknown 2 Comments

                                                      Ahojky,
tak konečně po týdnu bezpečné připojení k wifi a pisatelův stroj po ruce. Na táboře jsem se měla všeobecně krásně (děti jsou hajzlíci, ale přežít se to dá). Kdybych měla popsat každičký den tam...jsme tu hooodně dlouho. Já si pro vás připravila jeden deníčkový příběh, který by mohl zaujmout.

Na tenhle tábor jsem jela poprvé a hned jako praktikant, znala jsem tam většinu lidí...až na jednu praktikantku a praktikanta, který přijel později a nemluvilo se o něm zrovna nejlíp. Když přijel bavila se s nim jen jedna holka a pro zbytek byl debílek, co to celý zkazil. Já jsem si s ním poměrně sedla (poslední 3 dny). Začali jsme se bavit o něco itenzivněji a tím jsem pobouřila spoustu lidí. -H. (ta co se s ním bavila od začátku) a pak jednu polovičku prágošů (ti co mi říkali jakej je to dement a nevim co všechno). Aby toho nebylo málo moje nejlepší kamarádka (-E.) si sedla s -H. a vymysleli si stupidní teorii, jak ho chci od -H. odtáhnout (i kdyby...může jí to být jedno, má přítele a s -D. by neměla flirtovat).
Poslední den, kdy jsme spolu lehce všichni popíjeli a -H. s -E. se uklidnili si jedno dítě vymyslelo, jak jsem se s -D. líbala a chodíme spolu. Rozkřiklo se to úplně všude. A nebyla bych to já, abych si z toho neudělala srandu a neprovokovala okolí. Tancovala jsem převážně s -D. a když jsme si šli odpočinout ven chytla jsem ho za ruku a schválně na to upozorňovala. Ty pohledy NIKDY nezapomenu.
Po tom, co jsme si sedli před srub se na mě -D. podívá a nejistě přiznává, kdo se mu vlastně líbí. Od začátku jsem měla podezření, ale moc se mi tomu věřit nechtělo. Ano, někteří možná už tuší. -D. je gay
Zbytek večera jsme to spolu řešili. Bylo to celé tak neskutečné a pro mě fascinující (kord, když mě znal nejkratší dobu a jsem jediná, kdo to z tábora ví).
Druhý den bylo hodně vtipný, když jste slyšeli, jak vás pomlouvá zbytek praktikantů a děti se chodí ptát, jestli jsme spolu. Musela jsem se tomu jen usmívat...:)
Snad se tento zážitek alespoň trochu líbí a zařadíte si ho mezi ty zajímavější ;)
Teď čekejte články téměř  každý den!
Buďme chaotičtí, buďme glamour!
-Evka
Pro fotky navštivte můj instagram:krej.eva

                                                      Ahojky, tak konečně po týdnu bezpečné připojení k wifi a pisatelův stroj po ruce....

2 komentáře:

  1. Já na táboře ještě nikdy nebyla, ale jak vidím, ty sis to tam užila :D
    Máš naprosto dokonalý blog, a přihlašuji se do pravidelných čtenářů ! :)
    http://denissebeauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrá storka, lituju ty stupidní lidi :D
    http://janetsonrisa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji ti za komentář! <3