Just do it!

14:39 Unknown 5 Comments

Pokaždé, když se kouknu do zrcadla zatvářím se naprosto nespokojeně a zhnuseně (nebo se chytnu za špek a dělám blbosti, ale to je vedlejší...nespokojenost je na místě). Tyhle pocity už vnímám delší dobu (od mala?!) a samozřejmě jsem s tím prodělala jako spousta jiných holek hodně depresí a podobných špekojdních stavů. Několikrát za poslední rok/dva jsem se to snažila změnit. A ano, tušíte správně...nikdy se to nepovedlo. Až nedávno, kdy jsem začala s pole dancem a lehce začala posilovat a běhat. Během měsíce jsem trošku zhubla a po této změně  přestala cvičit. Proč? Závěrečné písemky ve škole (je to peklo!) a měla jsem hodně unavené období (znuděná ze života). 14 dní před prázdninama se mi vše vrátilo a ještě mi darovalo menší přídavek. Je to pár dní zpátky, kdy jsem se kvůli své postavě zhroutila...





Pizza Burger To všechno mě donutilo do tří věcí:


1. Pravidelně se pohybovat (posilování, běh)

2. Začít se zdravou stravou (hlavně omezit sladký+pečivo)

                                 3. Pořádně dřít na tyči



Nejtěžší pro mě bude na 100% strava. Patřím mezi lidi, co se pokaždé nezdravě přejí a jednoduše se dokážou ládovat téměř nonstop v jakékoliv kombinaci jídel. Pravidelný pohyb bude druhá věc. Jsem neustále unavená a zároveň znuděná, přesto se nedokopu zvednout prdelínu a jít se projít třeba se psem nebo si hodit pár minut posilka. 

Dneska jsem se spojila s kamarádkou a rozhodli jsme se společně podnikat pravidelné běhaní. V letním případě spíše rychlou chůzi (vedra jsou opravdu nesnesitelný :P) Dnes jsme dali na rozjezd 6,40 km. Což je v mém případě mega úspěch! Zítra začnu posilovat. K tomu v dalším článku.

Od této life stylové změny očekávám lehký úbytek tuku (chtěla bych upozornit, že je mi jedno jestli budu vážit 70 kg nebo 50 kg....jde o to jak se cítím a jestli tělo vypadá zdravě). Chci se vypracovat, aby alespoň vykoukly svaly....nic extrémního, jen ty zdravě vypadající (kulturistiku neplánuji :DD). 

Doufám, že mi všechny plány vyjdou a budu mít sílu a cílevědomost vše dotáhnout do "konce" (tohle by nemělo skončit nikdy).
Black and white, black and white 😉🎶 Now or never! 💕
Touto slohovkou jsem vás chtěla seznámit s mým začátkem a vyzvat některé z vás k připojení ;) Společně jde vše líp!

Just do it!
-Eva

Pokaždé, když se kouknu do zrcadla zatvářím se naprosto nespokojeně a zhnuseně (nebo se chytnu za špek a dělám blbosti, ale to je vedlejší.....

5 komentářů:

  1. Já se teď taky snažím cvičit a hlavně jsem dost překopala jídelníček, tak jsem na to zvědavá. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek :) Já jsem na tomhle režimu už asi přes rok a musím říct, že to bylo jedno z nejlepších rozhodnutí, které jsem kdy udělala. Takže přeju pevnou vůli a určitě piš o pokrocích! :)
    http://fashionsauna.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, je to jez :D :) Ale vůbec ne, jsi nádherná, Evi :) Děkuji ti moc za pochvalu :)
    Yeeees, Just do it! :3 Miluji takové články a takové fotky, pro mě hodně inspirující, sama hodně cvičím, akorát v tom horku, co teď bylo jsem to vzdala :D :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. tak to je úžasný! taky hubnu. hele napadlo mě, budeme si sdílet na blogu jídelníčky :D
    http://plesatazpevacka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. tak to je úžasný! taky hubnu. hele napadlo mě, budeme si sdílet na blogu jídelníčky :D
    http://plesatazpevacka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji ti za komentář! <3