The secret

3:27 Unknown 8 Comments

Tak máme tu poslední den prázdnin. To poměrně bolí napsat, ale je to tak...bohužel. Přemýšlela jsem o nějakém loučícím Back to school článku, ale těch bude asi požehnaně, takže to vezmu trošku jiným způsobem. Jde o mé zamyšlení nad dokumentem The secret a teď jste asi přestali číst, ale můžu vám zaručit, že je to zajímavé a snad neumřete nudou a vydržíte číst dál.
💪🏽

Od mého posledního článku jsem si procházela těžkými hodinami, kdy jsem se zamýšlela sama nad sebou. Nad svým prvákem....mém přístupu k učení, kamarádům a klukům. Bylo mi ze mě zle, tak moc. Nastavila jsem si na mobilu režim letadlo a pustila si hudbu. Čas pro mě a mé myšlenky. Co vlastně chceš? Proč jsi to všechno udělala? Máš sílu na to změnit to? Ptala jsem se dlouhé hodiny pořád na to samé a nedostávalo se mi odpovědi. Rozplakala jsem se, upustila věci, které držela a sama se zhroutila k zemi, ruce se mi klepali a já si jen nešťastně nechala kapat slzy do klína.
Nemohla jsem spát, nic nepomáhalo, tolik slz....všechno na mě spadlo. Po hodinách utápění v myšlenkách jsem usnula.
Ráno jsem byla stále zašmutilá, šla jsem cvičit, psát věci do školy...oběd a pak zalezla znovu do postele a koukala na hloupé videa. V jednom padla zmíňka o dokumentu, který mě poměrně zaujal a hned jsem šla hledat víc. Když jsem dokoukala hodinu a půl omílání dokola stále podobných věcí, které působily až sektářsky opravdu jsem se nad myšlenkou Přitažlivosti zamyslela.
Celý dokument byl trošku trhlý, ale ty lidi měli pravdu. opravdu měli. Není to 100%....ale kus pravdy v tom je a není malý. Jde o to, že náš svět funguje na zákonu přitažlivosti (gravitace) toť celé tajemství, přitažlivost pro nás však není jen gravitace je i tělesná a třeba myšlenková. My jsme vlastní "bohové" a vytváříme si své vlastní světy stejně jako něco vytvořilo vesmír, galaxie, planety...My samy si určujeme, jak nám bude a jaký svět kolem nás bude. To my si všechno tvoříme...zda jsme chudí, bohatí, šťastní, bez vztahu a nevím co všechno. Prý do vesmíru vysíláme signály věcí na které myslíme, takže pokud myslíme na dluhy...přijdou. Vesmír nerozezná co chceme a nechceme. Dává nám to na co myslíme. Ano, to už je trochu přitažené, ale myslím, že myšlenku to má. Jde o pozitivní myšlení a s tím se nám opravdu podaří časem cokoliv a ani si to neuvědomujeme. I když to bude těžké, můžeme získat co si jen pomyslíme, stačí být pozitivní a jít si za svým. Vytvořit si svět který chceme. Je to možné...jen v sebe věřte.
Přiznávám, že některé věci jsou přehnané, ale ta myšlenka je geniální. Je jen na vás, co si z toho dokážete vytáhnout. Jestli se jen pokrytecky budete koukat a smát se, že jsou blázni a sektáři nebo si z toho vezmete své, jejich původní myšlenku a uděláte si to podle vašeho mínění. Je jen na vás jak se ke světu postavíte a jak si postavíte váš vlastní svět, život.
Mně to dalo opravdu hodně, vzala jsem si z toho své, vytvořila vlastní teorii a teď se jí jen stačí řídit.  .  think positive.

Buďme chaotičtí, buďme pozitivní, buďme glamour!
-Eva

Tak máme tu poslední den prázdnin. To poměrně bolí napsat, ale je to tak...bohužel. Přemýšlela jsem o nějakém loučícím Back to school článku...

8 komentářů:

  1. Páni, tak tohle mě opravdu zaujalo :) Sice mi taky přijde, že některé ty řeči jsou trošku přehnané, ale pravda na tom určitě bude. Četla jsem podobnou knížku, ale ten dokument bude asi lepší, celkově než se knížka dostane k tomu podstatnému, tak to trvá, takže o to víc mě ten dokument láká. :)
    http://petra-secret.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já četla knihu The Secret, dokument jsem zatím neviděla, a taky mě ty myšlenky moc oslovily. Zpočátku se mi to taky zdálo takové sektářské :D, ale čím víc jsem četla, tím víc mi to přišlo pravdivé. Vždy, když začnu mít ošklivé myšlenky, stačí mi nalistovat jakoukoliv stránku knihy a ohromně mě povzbudí (taky sleduji The Secret na instagramu kde sdílejí dennodenně citáty, které na mě mají stejný účinek). :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Půjčoval mi ji kamarád, ale bohužel v době státnic, takže jsem na ni neměla čas a pak už ji potřeboval vrátit. Ale možná si ji někdy půjčím :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. Něco takového jsem četla ve knížce "Secret" :), asi dost podobné to bude filmu jak jsi psala. Dost mě to zaujalo, ale sama bych se podle toho asi nedokázala řídit, zní to až moc hezky aby to byla pravda, ikdyž co když to je pravda..:))
    verranda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tajemství jsem četla, a popravdě... jo, já si myslím, že to do jistý míry funguje. Jenže jsem přesvědčená, že život je celej jenom o obrovskejch náhodách. Takže když myslíme na to dobrý, a ono to pak přijde, čekáme to. A když se připravujeme na to špatný, čekáme zase tohle. Ale i tak - třeba na tom fakt něco je. Ale jeden prostě nikdy neví... ani já fakt nevím, jestli tomu věřit nebo ne, protože prostě nedokážu myslet jenom pozitivně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak k tomu, jak jsi Tajemství našla - podle mě, když je ti hodně zle, někdy k tobě naprostou náhodou přijdou takovýhle věci, co ti pomůžou. A to je taky jeden ze zázraků, který nikdy nepochopím :D

      Vymazat
  6. Vypadá to zajímavě :) A ano, být pozitivní je podle mě hlavní klíč ke spokojenému životu :) The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  7. The Secret som si chcela už dávnejšie prečítať, ale ešte som sa k tomu nedostala. Veľmi pekný článok, asi sa k nej vrátim :) A mimochodom, nominovala som ťa na Liebster award tag :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji ti za komentář! <3