Max Factor False Lash Effect #review

11:35 Unknown 3 Comments

Dnes tu mám snad první beauty článek na tomto blogu. Poprvé jsem zvolila recenzi, hodně jsem se překonala....jsem na tohle děsně líná :D Takže si toho važte! Dělám si srandu ;) Ne vážně!

Jde o recenzi mé jediné řasenky od značky Max Factor. Je to vlastně celkově jediný produkt, který od Max Factoru vlastním. 



První, co mě napadne u této řasenky? Pokud chceš do vody, jedině nevoděodolnou! -hah, jsem blázen? Nemyslím si. Myslím to naprosto vážně! Pokud se v obchodě nešťastně poohlížíte po voděodolný, kterou v létě potřebuje každá z nás...prďte na nápis waterproof! Tahle řasenka je naprostou dokonalostí, co se výdrže týče a do vody je naprosto perfektní. I přes to, že by být neměla. Výdrž má opravdu 100%. Možná až moc...neodlíčíte ji ničím :D Rvu si u ní řasy.

Ohledně efektu falešných řas? Nope! -Neprodlouží skoro vůbec a vlastně ani pořádně nezahustí.

Barva? Intenzivní. -Celkově je řasenka pěkně pigmentovaná, proto ji čas od času použiji ještě přes jinou, ale pouze kvůli barvě.

Nanášení? ... -Já osobně typ gumových oválných kartáčků zbožňuji (třeba Rocketka od Maybelline). Ale tento mi bůhví proč moc nesedí. Jediné u čeho si ho chválím jsou spodní řasy.




Balení? Krásná kombinace. -Balení se mi moc líbí, je masivní, ale přesto elegantní. Líbí se mi spojení matného černého podkladu a lesklých tmavě růžových nápisů a detailů.

Celkové hodnocení: balení-8,5/10
                             barva-9/10
                             nanášení-5/10
                             výdrž-10/10
                             odličování-0/10
                             vzhled řas-5/10
Doufám, že jste s recenzí spokojeni a budete mít zájem o další články s tímto zaměřením.
Jaký produkt byste chtěli zrecenzovat příště? -Báze pod oční stíny (MILANI)
                                                                 -Rtěnka (KIKO)
                                                                 -Linky na oči ve fixu (KIKO)

Buďme chaotičtí, buďme glamour!
-Eva

Koho zajímá předešlý článek na téma USA .... ZDE♥

Dnes tu mám snad první beauty článek na tomto blogu. Poprvé jsem zvolila recenzi, hodně jsem se překonala....jsem na tohle děsně líná :D T...

3 komentáře:

  1. Great post, just as your all blog. I think that you are awsome blogger. :) If you want visit my blog and follow me if you like it, I will follow back. <3 http://fdiarybyz.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Rtěnku Kiko!
    Řasenku od Max Factor žádnou nemám, nejradši mám od Maybelline :)
    Verranda

    OdpovědětVymazat
  3. Od značky MaxFactor mám jednu řasenku 2000 calories a jsem s ní naprosto spokojená! Vydří celý den a neobtiskne se na víčka ! ♥ Této řasenky jsem si ještě v obchodě nevšimla, ale podle recenze se mi na ní líbí ta výdržnost :)

    http://sarasvozilova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji ti za komentář! <3