Halloween mood

3:25 Unknown 6 Comments

Zdravím,
pumpkin, autumn, and Halloween image
tak jak si užíváte podzimní prázdniny? Já musím přiznat, že mi neskutečně tohle volno svědčí, i když začínám být mrzutá, že se to krátí...všechno ubíhá tak strašně rychle. Je to děsivý...

Děsivý....když už jsem zmínila tohle na pohled nevinné slovo, hned mě napadá Halloween. Moc dobře si uvědomuji, že to není český svátek a je populární možná na nějaké halloweenské párty. Ale mně osobně se celý proces Halloweenu líbí (netušíte jak moc se těším, až zažiji ten opravdový American Halloween!). Proto mě napadl článek Halloween mood. Jsem do soboty sama doma, tak proč si neudělat den plný "děsu plných" věcí?!

Pokud se vám tento svátek líbí, čtěte dále a udělejte si svůj vlastní Halloween Day!


Halloween, music, and song image

1* Halloweenský playlist

Nic vám nenaladí halloweenskou náladu jako hudba s touto tématikou. Porozhlédla jsem se po mém oblíbeném Spotify. A nejlepší playlist (začíná starými písničkami, které tolik miluju ♥♥♥) je Halloween Love Song od Tary Block.
(Potom jsem našla tento obrázek, kde je playlist sepsaný, což byl opravdu gol....taková náhoda :O )


2* "Scary" food
Kdo nemá rád jídlo? Já jsem člověk stvořen pro různé dobrůtky a svačinky. Tak proč si teda nezpříjemnit VÁŠ den s nějakou dobrůtkou??
Mandarinky nakreslené jako vydlabané dýně, párky jako prsty, banán jako duch, horká čokoláda s čím jen chcete, obyčejné žížalky jako ...žížalky (:D). Je toho opravdu spousty a ani to nedá moc práce. Pokud však máte tvořivou náladu, rozhodně se pusťte třeba do perníčků nebo muffinů.




🍂🍁🍂 Untitled Lovisaa ~
Day of the Dead. #halloween #makeup:
3* Costume
Sice nevyrážíme do ulic, ale na youtubu nám neustále skáčou videa na rychlé Halloweenské kostými. Tak porč si nezkusit něco por váš den? Jen třeba nakreslit nějakou potvůrku na obličej. Může to být zábava :P 



4* Movies
Tolik úžasných filmů! Nemyslím tím horory....to bych neustála. Ale filmy jako je Mrtvá nevěsta či Ukradené Vánoce od Tima Burtona. Hokus pokus (to je mega ulítlý), Frankenweenie taky od Tima, Adamsova rodina. Jsou to všechno roztomilosti, ale s Halloweenskou tématikou. Pokud však ujíždíte na hororech, tak rozhodně pravý čas...mě by to zabilo, ale každý jsme jiný :P Filmů k tomuto svátku je vážně požehnaně, stačí umět hledat :))





 Untitled 
 5* Výzdoba
Opět neskutečně mnoho možností, jak si vyzdobit pokoj k Halloweenu. Stačí pálení svíček, či nějaký papírový doplněk. Stačí jen popustit fantasii nebo pořádně hledat na you tube či pinterestu. 

DIY tutorial: candy corn decoration made of wine bottles:  Front Door Decorations for Halloween... Could do FALL instead in brown with orange ribbon so it could stay up for more than just Halloween:  45 Breathtaking And Effortless DIY Halloween Decorations:  Halloween Pumpkin DIY: These Black Cat-O-Lanterns are so cute!:

6* A trip to the cemetery
Vždycky, když jsme měli nějakou oslavu u jedné kamarádky, vydali jsme se prozkoumat v noci hřbitov. Stíny náhrobků, praskání větví a pár blikajících svíček nám vždycky krásně nahnalo a za chvilku jsme sprintovali domu. Věřte mi, jestli mají přátele čas...navrhněte jako váš večerní program právě tohle...nebo vyvolávání duchů, ale to upřímně nemám ráda :)
cemetery, dark, and Halloween image

Slavíte Halloween? Udělali jste si někdy Halloweenský den pro sebe nebo s přáteli? :))

Buďme chaotičtí, buďme glamour! 
-Eva

Zdravím, tak jak si užíváte podzimní prázdniny? Já musím přiznat, že mi neskutečně tohle volno svědčí, i když začínám být mrzutá, že se...

6 komentářů:

  1. Já mám Halloween ráda, ale neslavím jej, protože není s kým, mám přátelé, kteří Halloween rádi nemají. Ale miluji tu výzdobu.
    Dendy - lifestyle Budu ráda, dkyž koukneě na můj blog, nedávno jsem psala halloweenský makeup článek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jelikož pracuji ve Starbucks, máme halloweenskou výzdobu po celé kavárně, kterou jsme samozřejmě dělali my, takže alespoň tak jsem se na tom podílela :) jinak dělám dýňovou polévku, jestli se to dá považovat za halloweenské jídlo :D
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
  3. Skvěle zpracovaný článek! :) Hned jak jsem si přečetla nadpisek movies, naskočily mi filmy od Tima Burtona :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný článek! Já Halloween neslavím většinou, ale letos jsem vyrazila na party :). Miluju ty masky a kostýmy.
    Máš moc pěkný blog :) Stávám se Tvou pravidelnou čtenářkou :).
    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý článek, mě samotnou vždy mrzí, že Halloween vždy nějak zazdím, příští rok to musím rozhodně napravit :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji ti za komentář! <3