Proč jsem tu nebyla?

12:55 Unknown 7 Comments

Zdravím, 
po téměř měsíční pauze. Achjo...omlouvám se za to. Poslední měsíc jsem měla velmi těžké období a obávám se, že to stále nekončí.
Ve škole je toho nějak moc a směji se tomu,  že jsem si na základce a v prváku stěžovala na učení. Až teď na to mám opravdu právo, protože je to peklo (kvůli učení jsem nejednou usla až kolem 2. hodiny ranní). Dva měsíce a já se na kolenou modlím, aby už byly letní prázdniny (alespoň, že jsou příští týden ty podzimní!) Bohužel od mého nestíhání a špatných známek ve škole se objevují i psychické potíže a sebevědomí je nižší a nižší. Jsem z toho už opravdu na nervy a potřebuji pauzu od všeho. Mimo školy a depresí se tu objevuje nekonečný boj s přihláškou do USA, kde toho je strašně moc (pokud si chcete přečíst více: ZDE)
Co to všechno znamená?
Na blog se chci postupně znovu vrátit  a snad opět psát v takovém množství jako dříve. Velmi mi to spojení s vámi a psaním chybělo. Takže v pondělí nejpozději snad můžete čekat už "pořádný" článek.
And again, and again, again..... Hdhs ...
Buďme chaotičtí, buďme glamour!
Chyběli jste mi,
Eva

Zdravím,  po téměř měsíční pauze. Achjo...omlouvám se za to. Poslední měsíc jsem měla velmi těžké období a obávám se, že to stále nekončí...

7 komentářů:

  1. Jsem na tom teď podobně se školou, ač to mám mnohem mnohem lehčí než ty.. Přeju ti, aby se ti to všechno urovnalo a těším se na tvoje články :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Někdy holt ten čas nevychází, taky ho mám čím dál méně :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. Ach, jak ráda bych zase chodila do školy :) za rok se možná přihlásím alespoň na vošku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky znám takovýhle období, je prostě hrozně lehký do toho spadnout a pak najednou ani nevíš, jak se dostat zpátky. Doufám, že se to všechno spraví a že udeš mít zase dobrou náladu. Určitě se těším i na články. :)
    www.head-up-baby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Asi kdybych ti napsala, že třeba v takovém čtvrťáku bude ještě hůř, moc bych ti nepomohla.. Takže hlavu vzhůru, vzládneš to! :) A věř mi, nic není tak hrozné, jak se ti to možná teď jeví :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. No, přeji ti, ať se ti to brzo ve škole srovná :) Já jsem v devítce a příjde mi, že nic moc neděláme, i když se taky občas učim :D he, to ti asi moc nepomohlo. Každopádně teď budou prázdniny, tak si je pořádně užiij ať nabereš sílu do dalšího týdne! Uvidíš, že teď už to bude všechno jenom dobrý, na školu si zvykneš a budeš stíhat psát i na blog a mít spoustu nápadů! :) Hlavně měj dobrou náladu, nevadí, že občas něco nenapíšeš, důležité je, abys ty byla v pohodě! :)
    A mysli na to, že tu nikdy nejsi sama! :)
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  7. Tak vitaj spat a dufam, ze si nacerpala energiu:)

    Pozyvam na 6 rocnu GA o Biodermu, Macadamia Hair, Playboy..:) Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/10/6-blogove-narodeniny-najvacsia-blogova.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji ti za komentář! <3