HAUL #3

10:42 Unknown 8 Comments

Včerejšek...neděle 7.9.2015, den plný překvapení a zázraků. Asi bych první větu měla řádně vysvětlit...jsem typ člověka, který je neskutečně líný a na jakékoliv studium neskutečně kašle. A včera? Hned po probuzení jsem zasedla k počítači a učebnici a začala si psát veškerou  anglickou gramatiku, která mě za prvák potkala. Odpoledne nám(mně a ségře) mamka oznámila, že jedeme nakupovat do Prahy (mamka nejde nikdy...ale opravdu NIKDY dobrovolně nakupovat!) A po nákupech zasednu opět za učebnice a napíšu úkol na biologii?! (měla jsem ho jediná ve třídě, takže si představte, jak na mě byli ti parchanti  kamarádi  milí). No nic...to vše k deníkovskému včerejšku :P
 - Problems  
Teď k nadpisu...jak už jsem se zmínila, včera k pozdnímu odpoledni jsme se po dlouhé době s mamkou vydali nakupovat. Bylo to výjimečně bez hádek a opravdu příjemné. Hlavně další překapení: nekoupila jsem si nic tmavě modrého, vínového nebo čistě černého! Jsem tak pyšná, že jsem prosvětlila šatník :))
Tričko Hungery eyes - 199CZK (sleva) RESERVED
Nemohla jsem ho tam nechat...1. neskutečně příjemné 2. vtipné 3.sleva #důchodec
Sice je o jednu velikost větší, ale přes legíny (nesuďte mě) je ideální!

Náhrdelník s perličkami - 399CZK RESERVED
Jsem milovník masivnějších náhrdelníku a tenhle v sobě má velikost, ale zároveň eleganci. Sice dražší, ale pro mě něco krásného.

Beanie - 199CZK HOUSE
Nejsem člověk, co miluje pokrývky hlavy. Ale letos jsem se zamilovala do klobouků a tuhle beanie jsem si zamilovala na první pohled. Má starorůžovou barvu a celá je protkaná zlatými niťkami, což dodá na zajímavosti.


Nadkolenky - 129 CZK  HOUSE
V mém šatníků něco vzácného, ale začal se mi tento trend dost líbit, takže proč ne? Škoda, že jsem se nepoohlédla po více barvách. 

Košile - 399CZK HOUSE
Zjistila jsem, že jsem se opět zamilovala do růžové. A tahle košile je jediná jednobarevná košile, co mi kdy padla. Mně prostě sedí jen ty kostkované flanelky. Jinak jsem na tom bídně.

Tílko - xxx(ve slevě kole 200CZK, ale nevím přesně) HOUSE
Asi si klepete na čelo na co tílko (navíc průsvitné) na podzim. Řeknu vám to takhle....přesně můj styl a bylo ve slevě :D Ano, jsem neskutečnej důchodce!!!! 


Svetr - 349CZK HOUSE
Nemám slov, černobílý proužkatý s krajkou... Existuje lepší kombinace?


Boyfriend jeans - 899CZK HOUSE
Konečně jsem sehnala vysněné boyfriendky! A opět v HOUSU...(všechno co se těchto nákupů týče je HOUSE nebo RESERVED) Sedí naprosto perfektně a opět velmi pohodlné. Na fotce to vypadá, že jsem obézní....je to velikost 36, takže snad to se mnou nebude tak strašný :D

Svetr s kapsami - 599CZK HOUSE
Dřív se mi tihle chlupáči nelíbili, ale lidi mění své názory a já se zamilovala. Na postavě vypadá pěkně a je taaaaak heboučký! Doufám, že se nějak nezničí během praní.


Panda mikča - 799CZK(já měla 200CZK dolu) HOUSE
A na závěr, co se oblečení týče....mega teplá mikina #PANDA v který vypadám super obézně, ale je dokonalá!


Botky č. 1 - RENO
Cenu si bohužel nepamatuji, jelikož jsem si je nekupovala včera, ale asi týden předtím. Jsou velmi jednoduché bez zbytečných kravinek na ozdobu a tím mě dostaly. Vydržela jsem v nich celý den, i když jsou na podpatku...velmi pohodlné :)

Botky č. 2 - 2199CZK (já je koupila za 1099CZK) RENO
Jelikož byl včera den prosvětlení, čapla jsem po těchto krémových kráskách.

Tak to k mým Back to school nákupkům vše. Přemýšlím o tom, že tohle je poslední článek na toto téma, co mám na blogu a už budu ohledně mody psát články typu What to wear nebo fotit OOTD. Hauly jsou´takové nijaké, i když mě samotnou to číst baví. Co má vlastně za smysl tento typ? Možná inspirace (v OOTD se inspirujete víc) Nevím, ještě si to rozmyslím, teď stejně nebudu nakupovat x let :D zase si lžu!

Jinak článek o Americe byl poměrně čtený za což jsem moc ráda. A proto čekejte ještě jednou před mým testovým. Snad zaujme i ten ;) 
Dále....někteří novému USA blogu řekli ano, někteří ať klidně zůstanu s články tady. Ještě si nejsem jistá. Budoucí exchange studenti by lépe našli samostatný blog než takhle všeobecný, takže spíše založím nový. Ale ještě jednou.. prosím, zamyslete se nad tím a poraďte mi! Moc za to budu vděčná! :))

Buďme chaotičtí, buďme glamour!
-Eva











Včerejšek...neděle 7.9.2015, den plný překvapení a zázraků. Asi bych první větu měla řádně vysvětlit...jsem typ člověka, který je neskutečně...

8 komentářů:

  1. Úplně jsem se zamilovala do svetru s krajkou, je přenádherný! :)
    Jinak já mám hauly moc ráda, vždycky mě uklidní, že nakupovat neustále nové věci je přeci normální a nejsem na tom zas až tak špatně ;).

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký haul, moc se mi líbí to tričko a náhrdelník je dokonalý :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. Wauu, doufám, že tam ten pruhovaný svetr ještě budou mít na Marrien dny, ten mě naprosto uchvátil:O
    I botičky jsou krásné:)))
    verranda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. moc se mi líbí to první tričko :) super kousky !:)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Ten náhrdelník je úžasný ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne veci! :) A jasné, že sa tielka a kraťasy kupujú na konci leta, šak šetríme nie? :D A v do Hausu ma nikdy nenapadlo ísť, ale tá mikina je skvelá :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jeeej, to sú tak krásne veci :) Na začiatku si hovorím že wow, tá košeľa je asi najkrajšia.. a potom prišiel sveter.. potom cardigan :D fakt super nákupy :)
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji ti za komentář! <3